Press "Enter" to skip to content

Uw betrouwbare Taxi bedrijf in Antwerpen


TEL 03 233 37 37TAXIS VANUIT HET CENTRUM VAN ANTWERPEN ER KUNNEN PERSONENWAGENS ALS BUSJES VOOR MEERDERE PERSONEN BESTELD WORDEN ONZE KERNACTIVITEITSTAD TAXI ANTWERPEN RICHT ZICH NAAR LOKAAL TAXIVERVOER VOOR DE REGIO ANTWERPEN.AL ONZE TAXIS ZIJN GESPREID OVER HET CENTRUM VAN ANTWERPEN,ZO DAT WIJ STEEDS SNEL AANWEZIG KUNNEN ZIJN VOOR UW OPHALING STAD TAXI ANTWERPENStad Taxi Antwerpen is dé Taxi bedrijf in Antwerpen en omstreken en heeft meer dan 20 jaar taxi ervaring in de regio Antwerpen. Overal in de regio Antwerpen en daarbuiten kunt u gebruik maken van onze taxi’s. De taxi’s van Stad Taxi Antwerpen rijden in de regio Antwerpen en aangrenzende gebieden. Voor verdere informatie bel naar telefoonnummer 03.233.37.37 U kunt telefonisch of via WhatsApp een taxirit bestellen.

TAXI BESTELLENTaxi bestellen via WhatsApp is makkelijk,snel en zo geregeld.U kunt online uw taxi bestellen via WhatsApp op het nummer +32 493 88 88 88 voor direct of vooraf reserveren zodat u zeker weet dat u niet hoeft te wachten. Reserveringen dienen 24 uur van tevoren bij ons binnen te zijn zodat wij uw vervoer kunnen inplannen LUCHTHAVENVERVOERMet Stad Taxi Antwerpen reist U voordelig van en naar elk luchthavens zonder dat u een taxi hoeft te delen met andere passagiers.

Wij brengen en of halen u van alle luchthavens zodat uw reis veilig en uitgerust kan beginnen geen stress over parkeren en sjouwen van koffers.Wij regelen het voor U.Stad Taxi Antwerpen zal er alles aan doen om je op tijd op de Luchthaven te brengen, maar kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen, die tot gevolg hebben dat u het vliegtuig mist.

Snel en gemakkelijk online bestellen. Wilt u toch liever iemand aan de telefoon spreken dan is dat uiteraard ook!

Voor reservering via WhatsApp +32 493 88 88 88

ZAKELIJK VERVOERZakelijk vervoer verzorgd door Stad Taxi Antwerpen

Op tijd en ontspannen naar uw vergadering, zakelijke evenementen of afspraak? Wilt een zakelijke relatie op laten halen of wegbrengen en heeft u zelf geen tijd. Wij brengen u of uw gasten in een luxe comfortabele auto naar een hotel, congres of meeting.

  • Stad Taxi Antwerpen regeld al uw zakelijk vervoer.
  • Bij ons kunt u onderweg ongestoord door werken .
  • Onze chauffeuse is representatief en spreekt zowel Nederlands als Engels.

Wij hebben service en kwaliteit hoog in het vaandel staan, zakelijk vervoer met of zonder taxibord
Hoge service tegen scherpe tarieven.

Zoekt U taxivervoer voor Airport Brussel Zaventem?

Of heeft u een vlucht geboekt op Luchthaven Schiphol. Stad Taxi Antwerpen voor U klaar.

Reserveer direct jouw taxirit via WhatsApp +32 493 88 88 88 voor zakelijk vervoer.

Snel en discreet op de door u gevraagde bestemming.

Onze taxi is uitgerust met airconditioning, stoffen bekleding, navigatie, u komt ontspannen en uitgerust op uw bestemming, geen stress over een parkeerplaats.

STAD TAXI ANTWERPENPAKKETVERVOERMoet u met spoed of met regelmaat pakketten of post verzenden, ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn.Geen probleem. Met de stiptheid van een Stad Taxi Antwerpen wordt uw bestelling vervoerd.

Documenten of paketten die met spoed of extra zorg vervoerd moeten worden zijn bij Stad Taxi Antwerpen in goede handen. Stad Taxi Antwerpen vervoert 24 uur per dag en 7 dagen per week (ook tijdens feestdagen) uw documenten en paketten. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *